Carolina Herrera CH Men Kvepalai

Carolina Herrera CH Men aromato vyras – elegantiškas ir rafinuotas, mėgstantis klajoti didžiausių miestų siauromis gatvelėmis, ieškoti senų knygynų ir mažų kavinių.
Buteliukas pagamintas iš stiklo ir rudos odos su įspaustais kūrėjo inicialais. Dizainą įkvėpė legendiniai Carolina Herrera namai, tai lyg meistriškumo ir nuotykių simbolis. „Carolina Herrera CH“ aromato sudedamosios dalys buvo specialiai parinktos pagal požymio svarbą ir jo gebėjimus atstovauti penkioms „Carolina Herrera CH“ žmogaus savybėms: nuotykiams, nuojautai, aistrai, ekscentriškumui ir elegancijai.
Nuotykių kvapai, kurie skatina kelionių troškulį ir egzotiškų kultūrų pažinimą: šafranas, muskatas, kedras, raudonmedis ir smilkalai. Nuojauta: Sicilijos mandarinai, kvapiojo auksabarzdžio šaknis, jazminų žiedlapiai ir bergamotės iš Italijos. Aistra: santalas, ambra, vanilė, kvapiosios tongapupės. Ekscentriškumas: violetinės gėlės, žalumynai, greipfrutų žievė, samanos ir degintas cukrus. Elegancija: šventagaršvės, kašmyras, oda ir muskusas.

Kvapų natos:
Viršutinės kvapo natos - bergamotė, greipfrutas, žolės natos.
Vidurinės kvapo natos - šafranas, muškatas, medžio natos, jazminas, žibuoklė.
Pagrindinės kvapo natos - ambra, vanilė, oda, cukrus, sandalmedis, zomša.

Kvapas: rytietiški.

1 komentaras:

  1. Kompoziciškai sudėtingas aromatas, nešiojimo procese sklandžiai pereina iš vienos atsivėrimo fazės į kitą. Prasideda nuo saldžios odos su šafrano ir greipfruto natomis. Citrusiniai lapai per pirmąsias 20 minučių, vėliau žaismingos zomšos ir odos natos, išlygintos vanilės ir gėlių akordais ant sumedėjusio pagrindo. Ir šią akimirką įsijungia muskato riešutas, pagardintas gintaru, nuo kurio atsiranda jausmas, lyg jaustum vyšnią. Visą kvepalų atidarymo procesą pirmiausia lydi šokoladinio fondanto dvelksmas, o arčiau pagrindo jis virsta miltelių pavidalo komponentu. Manau, kad taip jaučiasi zomšas.
    Ilgaamžiškumas yra vidutinis, 4-6 valandos, užuodžiamas iš arti.
    Man tai patinka šie kvepalai, bet noriu nuo jų pailsėti Galbūt, būdamas 45-erių, grąžinsiu kvepalus į savo kolekciją. Apskritai kompozicija yra labai šauni, puikus pasirinkimas vakarinėms išvykoms, nors pastarųjų metų išleidimo kompozicijos yra tinkamos dėvėti dieną.

    AtsakytiPanaikinti