Burberry Brit Rhythm For Women

Į porą Brit Rhythm vyriškajam aromatui pristatomas ir moteriškasis Rhythm. Naujasis aromatas moterims apgaubtas angliška dvasia – aromatinga ir kartu gaivi angliška levanda iš Kento, kuriai atitenka pagrindinis vaidmuo visoje aromato kompozicijoje, o irisas ir apelsinas prideda jausmingumo.
Tai pirmas aromatas Burberry kolekcijoje, kur centrine ir dominuojančia nata pasirinkta levanda. Angliškoji levanda yra labiau aromatinga nei prancūziškoji ir jos užuominos kvapo kompozicijoje yra labiau pastebimos. Kaip pažymėjo Burberry mados namų parfumerė Nathalie Cetto, kvapo kūrėjų ir parfumerių noras buvo panaudoti ingredientą, tipišką Anglijai. Ji taip pat akcentavo, kad naujojo aromato netikėtumas – aštrios rožinio pipiro natos sumišusios su gėlinėmis Petalia natomis.

Kvapų natos:
Viršutinės natos įtraukia į pasaulį, kur karaliauja angliškoji levanda, rožinis pipiras ir neroli, o kvapo širdis nuveda prie vilkdagio, juodojo serbento lapų ir apelsino žiedų, sukombinuotų su specialiai Givaudan kompanijos sukurta molekule, pavadinta Petalia, kuri ir neša visą bijūno žiedlapių karūną.

Kvapas: gėlių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą